Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Napisy
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 429
magazyn kulinarny: Gospodyni programu zdradzi przepis na regionalną zupę gulaszową z żeliwnego kociołka. Na Warmii i Mazurach nazywana jest karmuszką. Danie łączy w sobie tradycję kuchni pruskiej i polskiej. Kolejna propozycja to sztuka mięsa w warzywach, która najpierw zostanie zamknięta w słoikach, a potem ugotowana w dużym garnku ustawionym na starej kuchence. Na deser Ewa Wachowicz zaserwuje galaretki z owocami i ptasim mleczkiem, podane w dużych kieliszkach do wina. Ponadto pokaże, jak zrobić pikle z cukinii.

Twórcy:

Zobacz także

10:55
Nd, 4 maj
Ewa gotuje odcinek: 431
10:55
Nd, 4 maj
Ewa gotuje odcinek: 431
2:30
Nd, 11 maj
Ewa gotuje odcinek: 425
2:30
Nd, 11 maj
Ewa gotuje odcinek: 425
10:55
Nd, 11 maj
Ewa gotuje odcinek: 432
10:55
Nd, 11 maj
Ewa gotuje odcinek: 432
2:30
Pn, 12 maj
Ewa gotuje odcinek: 426
2:30
Pn, 12 maj
Ewa gotuje odcinek: 426
2:30
Wt, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 427
2:30
Wt, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 427
2:30
Śr, 14 maj
Ewa gotuje odcinek: 428
2:30
Śr, 14 maj
Ewa gotuje odcinek: 428