Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Napisy
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 417
magazyn kulinarny: Tym razem Ewa ugotuje krupnik, czerpiąc z tradycyjnej podlaskiej receptury. Zupa powstanie na wywarze z kości wołowych, uzupełni ją kasza pęczak, a miejsce tradycyjnie posiekanych ziemniaków zajmą gugle, czyli ziemniaczane kluseczki. W ramach dania głównego gospodyni programu zaserwuje odwróconą tartę tatin. Zamiast owoców znajdą się w niej jednak warzywa. Na deser Ewa ulepi pierogi z suszonymi śliwkami i migdałami. Pokaże także, jak przygotować klarowane masło.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
Pt, 2 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
Pt, 2 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
Sb, 3 maj
Ewa gotuje odcinek: 417
2:30
Nd, 4 maj
Ewa gotuje odcinek: 418
2:30
Nd, 4 maj
Ewa gotuje odcinek: 418
2:30
Pn, 5 maj
Ewa gotuje odcinek: 419
2:30
Pn, 5 maj
Ewa gotuje odcinek: 419
2:30
Wt, 6 maj
Ewa gotuje odcinek: 420
2:30
Wt, 6 maj
Ewa gotuje odcinek: 420
2:30
Śr, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 421