Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Polska 2019
  • 22 min
  • Odcinek: 354
magazyn kulinarny: Prowadząca przybliży kuchnię góralską. Na początek przygotuje żur z dużą ilością swojskich wędlin, czyli świeżyzny. Potem upiecze golonkę wieprzową, nietypowo z piwem i sosem sojowym. Poda ją z grulami, tzn. ziemniakami, z pieca oraz kapustą zasmażaną. Na deser zrobi galaretkę na bazie zsiadłego mleka, z odrobiną orzechów włoskich. Do tego ugotuje kisiel z borówek.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 364
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 364
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 365
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 365
2:45
Nd, 20 kwi
Ewa gotuje odcinek: 366
2:45
Nd, 20 kwi
Ewa gotuje odcinek: 366
3:15
Nd, 20 kwi
Ewa gotuje odcinek: 367
3:15
Nd, 20 kwi
Ewa gotuje odcinek: 367
2:45
Wt, 22 kwi
Ewa gotuje odcinek: 368
2:45
Wt, 22 kwi
Ewa gotuje odcinek: 368
3:15
Wt, 22 kwi
Ewa gotuje odcinek: 369
3:15
Wt, 22 kwi
Ewa gotuje odcinek: 369