Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Napisy
  • Polska 2018
  • 20 min
  • Odcinek: 346
magazyn kulinarny: Z okazji święta niepodległości Ewa Wachowicz zaprosi na tradycyjny polski obiad. Na początek przygotuje aromatyczny bulion na perlicy oraz giczy cielęcej. Potem przyrządzi gęś faszerowaną kapustą kiszoną i boczkiem. Słodkim zakończeniem posiłku będzie wyśmienita szarlotka, czyli kruche ciasto z jabłkami. Prowadząca użyje odmiany złota reneta.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 350
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 350
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 351
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 351
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 336
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 336
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 337
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 337
7:10
Pn, 14 kwi
Ewa gotuje odcinek: 338
7:10
Pn, 14 kwi
Ewa gotuje odcinek: 338
7:35
Pn, 14 kwi
Ewa gotuje odcinek: 339
7:35
Pn, 14 kwi
Ewa gotuje odcinek: 339