Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2025
  • 22 min
  • Odcinek: 537
magazyn kulinarny: Nad Sekwaną Ewa Wachowicz przygotowuje zupę cebulową. Przepis odbiega od klasycznego francuskiego pierwowzoru, ponieważ miksuje zupę na gęsty krem. Wprawdzie doda do niego pokrojone w kostkę grzanki i tarty ser, ale nie będzie go zapiekać. Na drugie danie prowadząca zaplanowała pieczeń z mielonego mięsa indyka i kaszy manny. Jako orzeźwiający deser zaproponuje galaretkę z brzoskwiniami i bitą śmietaną na kruchym spodzie.

Twórcy:

Zobacz także

11:00
Sb, 29 mar
Ewa gotuje odcinek: 536
11:00
Sb, 29 mar
Ewa gotuje odcinek: 536
11:00
Sb, 5 kwi
Ewa gotuje odcinek: 537