Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Polska 2017
  • 22 min
  • Odcinek: 322
magazyn kulinarny: Najpierw prowadząca zabierze widzów do Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, gdzie można obejrzeć wystawę przepięknych, bożonarodzeniowych szopek. Po powrocie Ewa Wachowicz zrobi postny pasztet grzybowy wedle tradycyjnej receptury pochodzącej z Małopolski. Następnie w hotelowej restauracji gospodyni programu spróbuje przystawki z pstrąga z jajkiem przepiórczym i smażonym jarmużem, gołąbków z węgorza w sosie maślanym, żuru z grzybami i wędzonymi kartoflami, sandacza w sosie polskim oraz smażonych pierogów. Deser przyrządzi w domu - upiecze bożonarodzeniowe ciasteczka z dużą ilością czekolady.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
dziś
Ewa gotuje odcinek: 316
7:10
dziś
Ewa gotuje odcinek: 316
7:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 317
7:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 317
7:10
Pn, 31 mar
Ewa gotuje odcinek: 318
7:10
Pn, 31 mar
Ewa gotuje odcinek: 318
7:35
Pn, 31 mar
Ewa gotuje odcinek: 319
7:35
Pn, 31 mar
Ewa gotuje odcinek: 319
7:10
Wt, 1 kwi
Ewa gotuje odcinek: 320
7:10
Wt, 1 kwi
Ewa gotuje odcinek: 320
7:35
Wt, 1 kwi
Ewa gotuje odcinek: 321
7:35
Wt, 1 kwi
Ewa gotuje odcinek: 321