Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 506
magazyn kulinarny: Tuż przed Wielką Niedzielą Ewa Wachowicz przyrządza błyskawiczny barszcz biały. Daje się go szybko przygotować dzięki temu, że powstaje nie na zakwasie, lecz na otrębach pszennych. Po zupie prowadząca podaje przepis na chrupiącego kurczaka, sowicie natartego masłem z przyprawami, a następnie mocno zrumienionego w piekarniku. Tak przygotowane mięso będzie wyjątkowo soczyste. Na deser autorka programu upiecze babkę drożdżową z bakaliami - orzechami włoskimi, żurawiną, rodzynkami i kandyzowaną skórką pomarańczową.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 507
13:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 507
17:20
Pt, 28 lut
Ewa gotuje odcinek: 508
5:10
Sb, 1 mar
Ewa gotuje odcinek: 508
7:30
Nd, 2 mar
Ewa gotuje odcinek: 508
13:10
Nd, 2 mar
Ewa gotuje odcinek: 502
13:35
Nd, 2 mar
Ewa gotuje odcinek: 508
3:15
Cz, 6 mar
Ewa gotuje odcinek: 502
3:15
Cz, 6 mar
Ewa gotuje odcinek: 502
2:45
Pt, 7 mar
Ewa gotuje odcinek: 503
2:45
Pt, 7 mar
Ewa gotuje odcinek: 503
3:15
Pt, 7 mar
Ewa gotuje odcinek: 504