Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 505
magazyn kulinarny: W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 507
13:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 507
17:20
Pt, 28 lut
Ewa gotuje odcinek: 508
5:10
Sb, 1 mar
Ewa gotuje odcinek: 508
7:30
Nd, 2 mar
Ewa gotuje odcinek: 508
13:10
Nd, 2 mar
Ewa gotuje odcinek: 502
13:35
Nd, 2 mar
Ewa gotuje odcinek: 508
3:15
Cz, 6 mar
Ewa gotuje odcinek: 502
3:15
Cz, 6 mar
Ewa gotuje odcinek: 502
2:45
Pt, 7 mar
Ewa gotuje odcinek: 503
2:45
Pt, 7 mar
Ewa gotuje odcinek: 503
3:15
Pt, 7 mar
Ewa gotuje odcinek: 504