Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 505
magazyn kulinarny: W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.

Twórcy:

Zobacz także

13:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 505
17:20
Pt, 14 lut
Ewa gotuje odcinek: 506
5:10
Sb, 15 lut
Ewa gotuje odcinek: 506
11:25
Sb, 15 lut
Ewa gotuje odcinek: 510
11:25
Sb, 15 lut
Ewa gotuje odcinek: 510
7:30
Nd, 16 lut
Ewa gotuje odcinek: 506
13:35
Nd, 16 lut
Ewa gotuje odcinek: 506
17:20
Pt, 21 lut
Ewa gotuje odcinek: 507
5:10
Sb, 22 lut
Ewa gotuje odcinek: 507