Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 446
magazyn kulinarny: Ewa rozpocznie program, gotując gęsie żołądki, które przyrządzi na wywarze z gęsiego uda. Na drugie danie poda boczniaki w cieście naleśnikowym, które serwowane będą z ziemniakami z wody oraz marchewką duszoną z groszkiem. Na deser Ewa zaproponuje sycylijski przysmak o nazwie cannoli - smażone w głębokim tłuszczu rurki z kremem na bazie sera ricotta, z dodatkiem kawałków czekolady i pistacji. Ciemny kolor ciasta jest zasługą deserowego wina Marsala. Prowadząca pokaże też, jak zrobić konfiturę z bananów.

Twórcy:

Zobacz także

2:25
jutro
Ewa gotuje odcinek: 453
2:25
jutro
Ewa gotuje odcinek: 453
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 443
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 443
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 444
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 444
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 444
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 444
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 445
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 445
2:25
Sb, 1 lut
Ewa gotuje odcinek: 454
2:25
Sb, 1 lut
Ewa gotuje odcinek: 454