Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 517
magazyn kulinarny: Przebywająca pod Babią Górą prowadząca przygotowuje tradycyjny obiad, który zamierza zakończyć orientalnym deserem. Pierwszą potrawą jest maślany krem z pomidorów. Na danie główne Ewa Wachowicz przyrządza królika w sosie śmietanowym. Następnie pokazuje, jak zrobić japońskie kulki ryżowe, które w Kraju Kwitnącej Wiśni nazywają się dango. Na koniec prowadząca tłumaczy, jak przygotować cukier miętowy oraz domową przyprawę do zup i sosów, której głównym składnikiem jest świeży lubczyk z przydomowego ogrodu.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
Sb, 25 sty
Ewa gotuje odcinek: 515
7:30
Sb, 25 sty
Ewa gotuje odcinek: 515
8:00
Sb, 25 sty
Ewa gotuje odcinek: 516
8:00
Sb, 25 sty
Ewa gotuje odcinek: 516
7:30
Sb, 1 lut
Ewa gotuje odcinek: 516
7:30
Sb, 1 lut
Ewa gotuje odcinek: 516
8:00
Sb, 1 lut
Ewa gotuje odcinek: 517