Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 440
magazyn kulinarny: Tym razem Ewa Wachowicz przygotuje potrawy wigilijne. Na początek poda fasolę z suszonymi śliwkami, ale w formie... zupy. W ramach dania głównego zaserwuje filet z karpia. Ukryje smażoną rybę w paprykarzu, opowiadając przy okazji historię eksportu konserwy rybnej ze Szczecina. Na deser zaś będzie keks. Prowadząca pokaże także, jak zrobić karmelizowaną cytrynę.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429