Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 21 min
  • Odcinek: 451
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.

Twórcy:

Zobacz także

2:25
jutro
Ewa gotuje odcinek: 442
2:25
jutro
Ewa gotuje odcinek: 442
1:55
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 442
1:55
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 442
2:25
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 443
2:25
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 443
2:25
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 444
2:25
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 444
2:30
Śr, 22 sty
Ewa gotuje odcinek: 445
2:30
Śr, 22 sty
Ewa gotuje odcinek: 445
2:25
Cz, 23 sty
Ewa gotuje odcinek: 446
2:25
Cz, 23 sty
Ewa gotuje odcinek: 446