Reklama

Ewa gotuje

Ewa gotuje
  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 439
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca pokaże, jak przygotować góralską zaproskę, czyli wywodzącą się z Podhala regionalną zupę jarzynową zasmażką na słoninie. Ewa Wachowicz zaprezentuje też potrawy wigilijne. Usmaży karpia, którego następnie zapiecze w kiszonej kapuście podgotowanej z żurawiną. Na deser poda ciasteczka w kształcie orzeszków, które przełoży kremem z orzechów włoskich. Pokaże też, jak zrobić pikle z marchwi.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429