Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 435
magazyn kulinarny: Prowadząca pokaże, jak przygotować dynię piżmową. Upiecze ją w piekarniku ­­­- wedle receptury na szwedzkie ziemniaki Hasselback, i poda z gęstym sosem ugotowanym na żurawinie. W ramach dania głównego zaserwuje chorwacki kotlet z Zagrzebia, który przypomina trochę śląską roladę. Nauczy też widzów, jak zakisić korzeń i natkę pietruszki. Na deser natomiast będą babeczki jogurtowo-cytrynowe, udekorowane lukrem i plastrami cytryny w karmelu.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429