Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 433
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie, którą poda z kisielem na domowych winogronach i ryżem po persku. Potrawa ta będzie tradycyjnie gotowana z szafranem i rodzynkami.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429