Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 432
magazyn kulinarny: Ewa pokaże, jak przygotować szybki obiad. Zacznie od zupy krem z cukinii z grzankami i z serem feta. W ramach dania głównego trafi na stół fettuccine z dojrzewającym boczkiem, czyli pancettą, i owczym serem pecorino. Na deser zaś prowadząca poda gruszki zapiekane w cieście francuskim. Pokaże również, jak zamarynować grzyby z papryką w zaprawie na bazie musztardy.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429