Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 20 min
  • Odcinek: 430
magazyn kulinarny: Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
7:35
Pn, 20 sty
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 426
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:10
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 428
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429
7:35
Wt, 21 sty
Ewa gotuje odcinek: 429