Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Polska 2019
  • 22 min
  • Odcinek: 354
magazyn kulinarny: Prowadząca przybliży kuchnię góralską. Na początek przygotuje żur z dużą ilością swojskich wędlin, czyli świeżyzny. Potem upiecze golonkę wieprzową, nietypowo z piwem i sosem sojowym. Poda ją z grulami, tzn. ziemniakami, z pieca oraz kapustą zasmażaną. Na deser zrobi galaretkę na bazie zsiadłego mleka, z odrobiną orzechów włoskich. Do tego ugotuje kisiel z borówek.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
Cz, 28 lis
Ewa gotuje odcinek: 352
7:10
Cz, 28 lis
Ewa gotuje odcinek: 352
7:35
Cz, 28 lis
Ewa gotuje odcinek: 353
7:35
Cz, 28 lis
Ewa gotuje odcinek: 353
7:10
Pt, 29 lis
Ewa gotuje odcinek: 354
7:35
Pt, 29 lis
Ewa gotuje odcinek: 355
7:35
Pt, 29 lis
Ewa gotuje odcinek: 355
7:10
Pn, 2 gru
Ewa gotuje odcinek: 356
7:10
Pn, 2 gru
Ewa gotuje odcinek: 356
7:35
Pn, 2 gru
Ewa gotuje odcinek: 357
7:35
Pn, 2 gru
Ewa gotuje odcinek: 357
7:10
Wt, 3 gru
Ewa gotuje odcinek: 358