Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 21 min
  • Odcinek: 468
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz zaprasza widzów na potrawy ze słonecznej Italii. Przygotowuje je jednak z polskich składników. Przystawką jest ribollita, zwana także minestra di pane, czyli po prostu zupa chlebowa. Danie główne stanowią podpłomyki z ciasta chlebowego. Prowadząca upiecze je według receptury, którą poznała w rodzinnym domu, a przyrządzi je tak, jak robi się włoską pizzę. Po obiedzie Ewa zaserwuje prawdopodobnie najbardziej znany, włoski deser - tiramisu.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 466
2:45
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 466
3:15
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 467
3:15
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 467
2:45
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 468
3:15
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 469
3:15
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 469
2:45
Wt, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 470
2:45
Wt, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 470
3:15
Wt, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 471
3:15
Wt, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 471