Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Polska 2019
  • 22 min
  • Odcinek: 354
magazyn kulinarny: Prowadząca przybliży kuchnię góralską. Na początek przygotuje żur z dużą ilością swojskich wędlin, czyli świeżyzny. Potem upiecze golonkę wieprzową, nietypowo z piwem i sosem sojowym. Poda ją z grulami, tzn. ziemniakami, z pieca oraz kapustą zasmażaną. Na deser zrobi galaretkę na bazie zsiadłego mleka, z odrobiną orzechów włoskich. Do tego ugotuje kisiel z borówek.

Twórcy:

Zobacz także

16:40
jutro
Ewa gotuje odcinek: 369
16:40
jutro
Ewa gotuje odcinek: 369
7:05
Pt, 5 lip
Ewa gotuje odcinek: 352
7:05
Pt, 5 lip
Ewa gotuje odcinek: 352
7:35
Pt, 5 lip
Ewa gotuje odcinek: 353
7:35
Pt, 5 lip
Ewa gotuje odcinek: 353
16:50
Nd, 7 lip
Ewa gotuje odcinek: 370
16:50
Nd, 7 lip
Ewa gotuje odcinek: 370
7:05
Pn, 8 lip
Ewa gotuje odcinek: 354
7:35
Pn, 8 lip
Ewa gotuje odcinek: 355
7:35
Pn, 8 lip
Ewa gotuje odcinek: 355
7:05
Wt, 9 lip
Ewa gotuje odcinek: 356