Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Polska 2018
  • 20 min
  • Odcinek: 346
magazyn kulinarny: Z okazji święta niepodległości Ewa Wachowicz zaprosi na tradycyjny polski obiad. Na początek przygotuje aromatyczny bulion na perlicy oraz giczy cielęcej. Potem przyrządzi gęś faszerowaną kapustą kiszoną i boczkiem. Słodkim zakończeniem posiłku będzie wyśmienita szarlotka, czyli kruche ciasto z jabłkami. Prowadząca użyje odmiany złota reneta.

Twórcy:

Zobacz także

7:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 344
7:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 344
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 345
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 345
7:05
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 346
7:35
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 347
7:35
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 347
3:15
Śr, 3 lip
Ewa gotuje odcinek: 334
3:15
Śr, 3 lip
Ewa gotuje odcinek: 334
7:05
Śr, 3 lip
Ewa gotuje odcinek: 348
7:05
Śr, 3 lip
Ewa gotuje odcinek: 348
7:30
Śr, 3 lip
Ewa gotuje odcinek: 349