Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 460
magazyn kulinarny: W ramach pierwszego dania prowadząca poda ramen. Ponieważ jakiś czas temu Ewa Wachowicz przyrządzała już orientalny bulion na indyku, tym razem zaproponuje jego bezmięsną wersję. Na drugie danie zaserwuje zapiekankę ziemniaczaną w stylu lasagne. Na deser zaś zaproponuje francuskie clafoutis. Gościem tego odcinka będzie Adam Borewicz, znany propagator kuchni śląskiej, ale też znawca owoców morza. Zdradzi on widzom sekrety przygotowania krewetek i muli.

Twórcy:

Zobacz także

2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 457
2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 457
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 458
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 458
2:05
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 458
2:05
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 458
2:30
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 459
2:30
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 459
2:30
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 460
2:30
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 460
2:00
Nd, 30 cze
Ewa gotuje odcinek: 460
2:30
Nd, 30 cze
Ewa gotuje odcinek: 461