Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 423
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.

Twórcy:

Zobacz także

6:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 420
6:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 420
6:00
Śr, 26 cze
Ewa gotuje odcinek: 421
6:00
Śr, 26 cze
Ewa gotuje odcinek: 421
6:00
Cz, 27 cze
Ewa gotuje odcinek: 422
6:00
Cz, 27 cze
Ewa gotuje odcinek: 422
6:00
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 423
6:00
Pn, 1 lip
Ewa gotuje odcinek: 424
6:00
Pn, 1 lip
Ewa gotuje odcinek: 424