Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 415
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz rozpoczyna przygotowania do świąt Wielkanocnych. Na początek przygotuje pieczeń z piersi indyka. Można ją podać zarówno na ciepło, jak i wykorzystać na zimno w postaci wędliny do kanapek. Następnie zaserwuje polędwiczki wieprzowe nadziewane farszem szpinakowym z dodatkiem suszonych pomidorów. Na koniec przygotuje deser - babkę czekoladową z lukrem pomarańczowym. Przy okazji Ewa zdradzi jak samodzielnie przygotować zakwas na żur - klasyczny na mące żytniej oraz bezglutenowy na płatkach owsianych.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
Pn, 6 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
2:30
Pn, 6 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
2:35
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
2:35
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
2:30
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
2:30
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
2:30
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
Pt, 10 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
Pt, 10 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:05
Pn, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:05
Pn, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 416