Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 435
magazyn kulinarny: Prowadząca pokaże, jak przygotować dynię piżmową. Upiecze ją w piekarniku ­­­- wedle receptury na szwedzkie ziemniaki Hasselback, i poda z gęstym sosem ugotowanym na żurawinie. W ramach dania głównego zaserwuje chorwacki kotlet z Zagrzebia, który przypomina trochę śląską roladę. Nauczy też widzów, jak zakisić korzeń i natkę pietruszki. Na deser natomiast będą babeczki jogurtowo-cytrynowe, udekorowane lukrem i plastrami cytryny w karmelu.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 430
2:45
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 430
3:15
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 431
3:15
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 431
2:45
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 432
2:45
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 432
3:15
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 433
3:15
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 433
2:45
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 434
2:45
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 434
3:15
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 435
2:45
Pt, 10 maj
Ewa gotuje odcinek: 436