Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 432
magazyn kulinarny: Ewa pokaże, jak przygotować szybki obiad. Zacznie od zupy krem z cukinii z grzankami i z serem feta. W ramach dania głównego trafi na stół fettuccine z dojrzewającym boczkiem, czyli pancettą, i owczym serem pecorino. Na deser zaś prowadząca poda gruszki zapiekane w cieście francuskim. Pokaże również, jak zamarynować grzyby z papryką w zaprawie na bazie musztardy.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
dziś
Ewa gotuje odcinek: 430
2:45
dziś
Ewa gotuje odcinek: 430
3:15
dziś
Ewa gotuje odcinek: 431
3:15
dziś
Ewa gotuje odcinek: 431
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 432
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 433
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 433
2:45
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 434
2:45
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 434
3:15
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 435
3:15
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 435
2:45
Pt, 10 maj
Ewa gotuje odcinek: 436