Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2020
  • Sezon: 3
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: Widzowie poznają ulubione przepisy rybne Tomasza Jakubiaka. Prowadzący przygotuje zupę rybną z pulpetami, a także gotowaną rybę w sosie sojowym w towarzystwie dymki oraz sałaty lodowej. Kucharz wybierze się również do Ojcowa, gdzie zasmakuje wędzonego i grillowanego pstrąga, przyrządzonego przez Agnieszkę i jej mamę, Magdę.

Twórcy:

Zobacz także

11:00
Wt, 4 lis
Sztuka mięsa odcinek: 1
11:00
Wt, 4 lis
Sztuka mięsa odcinek: 1
11:30
Wt, 4 lis
Sztuka mięsa odcinek: 2
16:15
Pt, 7 lis
Sztuka mięsa odcinek: 7
16:15
Pt, 7 lis
Sztuka mięsa odcinek: 7
16:50
Pt, 7 lis
Sztuka mięsa odcinek: 8
16:50
Pt, 7 lis
Sztuka mięsa odcinek: 8
9:20
Wt, 11 lis
Sztuka mięsa odcinek: 3
9:20
Wt, 11 lis
Sztuka mięsa odcinek: 3
9:55
Wt, 11 lis
Sztuka mięsa odcinek: 4
9:55
Wt, 11 lis
Sztuka mięsa odcinek: 4
10:25
Wt, 11 lis
Sztuka mięsa odcinek: 5