Reklama

Odkrycia Magdy Gessler

Odkrycia Magdy Gessler
  • age
  • 16x9
  • Polska 2019
  • Sezon: 2
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań, które próbuje, jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z polskiej jabłoni pod cukrową kopułą. Jako dodatek kucharz serwuje foie gras, podaną na kształt owoców wiśni, konfiturę figową, karmelizowane orzechy i dekorację z pudru z dyni. Zaskoczenie restauratorki wzbudza staropolski żurek na domowym zakwasie żytnim oraz stek po florencku typu fiorentina.

Twórcy:

Zobacz także

9:30
Śr, 4 gru
9:30
Śr, 4 gru
18:50
Sb, 7 gru
18:50
Sb, 7 gru
6:55
Nd, 8 gru
15:35
Cz, 12 gru
19:56
Nd, 15 gru
19:56
Nd, 15 gru