Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Katowice
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Opole
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Białystok
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Kraków
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Łódź
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Poznań
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Lublin
- 6:30 Śr, 18 cze - TVP 3 Kielce
- Polska 2022
- 25 min
- Tytuł odcinka: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi
- Sezon: 3
- Odcinek: 6
magazyn kulinarny:
Bohaterką odcinka jest Anna Skowrońska, która prowadzi gospodarstwo rybackie pod Słupskiem. Hodowane w nim ryby to jedyne w kraju certyfikowane ekologiczne pstrągi. W programie poruszono temat rybiego białka i jego zastosowaniu w diecie.
Zobacz także
16:40
Wt, 10 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze
6:30
Śr, 11 cze