- INTERIA.PL >
- Program TV >
-
Odkrycia Magdy Gessler
Odkrycia Magdy Gessler
Kiedy w TV
15:30
wczoraj
- Polska 2019
- Sezon: 2
- Odcinek: 2
magazyn kulinarny:
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań, które próbuje, jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z polskiej jabłoni pod cukrową kopułą. Jako dodatek kucharz serwuje foie gras, podaną na kształt owoców wiśni, konfiturę figową, karmelizowane orzechy i dekorację z pudru z dyni. Zaskoczenie restauratorki wzbudza staropolski żurek na domowym zakwasie żytnim oraz stek po florencku typu fiorentina.
Twórcy:
- Magda Gessler Prowadzący
Reklama
A
C
D
E
F
N
P
S
T
F
Reklama