Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 426
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca doradzi, co można zrobić z wczorajszymi naleśnikami. Doskonale smakują zalane zupą jarzynową, doprawianą flaczkami. Ewa pokaże również, jak przygotować szaszłyki schabowe prosto z rusztu - mięso należy marynować w kwaśnym mleku. Podpowie też, w jaki sposób przygotować pikle z fasolki szparagowej. A na deser zaproponuje ciasto na spodzie z sucharów, które nie wymaga pieczenia, za to dobrze wygląda przystrojone kolorowymi galaretkami.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 430
2:30
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 430
10:50
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 433
10:50
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 433
2:00
Pn, 19 maj
Ewa gotuje odcinek: 430
2:00
Pn, 19 maj
Ewa gotuje odcinek: 430
2:30
Pn, 19 maj
Ewa gotuje odcinek: 431
2:30
Pn, 19 maj
Ewa gotuje odcinek: 431
2:30
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 432
2:30
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 432
2:30
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 433
2:30
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 433