Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2025
  • 22 min
  • Odcinek: 533
magazyn kulinarny: Prowadząca pokazuje, jak przygotować sałatkę śledziową w wydaniu koktajlowym. Jest to warstwowe danie, które można podać w kieliszkach. Następnie przyrządza tradycyjną potrawę kuchni koreańskiej - kimchi, sfermentowaną kapustę pekińską doprawioną ostrą pastą z papryki gochugaru. Ewa Wachowicz dodaje ją do farszu, którym wypełnia pierogi. Na deser prowadząca podaje słodką przekąskę na bazie ciasta, udekorowanego polewą czekoladową i liofilizowanymi owocami.

Twórcy:

Zobacz także

8:00
Sb, 17 maj
Ewa gotuje odcinek: 532
8:00
Sb, 17 maj
Ewa gotuje odcinek: 532
11:05
Sb, 17 maj
Ewa gotuje odcinek: 542
11:05
Sb, 17 maj
Ewa gotuje odcinek: 542
7:30
Sb, 24 maj
Ewa gotuje odcinek: 532
7:30
Sb, 24 maj
Ewa gotuje odcinek: 532
8:00
Sb, 24 maj
Ewa gotuje odcinek: 533
11:00
Sb, 24 maj
Ewa gotuje odcinek: 543
11:00
Sb, 24 maj
Ewa gotuje odcinek: 543