Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 20 min
  • Odcinek: 419
magazyn kulinarny: Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
2:45
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
3:15
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
3:15
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
2:45
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
2:45
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
3:15
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
3:15
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
2:45
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:45
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
3:15
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 417
3:15
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 417