Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 423
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.

Twórcy:

Zobacz także

2:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 422
2:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 422
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 423
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 423
2:10
Śr, 22 maj
Ewa gotuje odcinek: 423
2:35
Śr, 22 maj
Ewa gotuje odcinek: 424
2:35
Śr, 22 maj
Ewa gotuje odcinek: 424
2:00
Cz, 23 maj
Ewa gotuje odcinek: 424
2:00
Cz, 23 maj
Ewa gotuje odcinek: 424