Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 459
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz uwielbia pracować na produktach sezonowych i łatwo dostępnych, dlatego w tym odcinku wykorzysta podstawowe składniki. Jako wstęp do uczty zaproponuje krem z ziemniaków, cukinii i kopru włoskiego. Kolejnym daniem będą inspirowane roladą śląską roladki rybne w sosie koperkowym - faszerowane tapenadą, czyli hiszpańską pastą z oliwek. Jak zwykle nie obejdzie się też bez deseru. Prowadząca program postawi na prostotę i przedstawi zaskakujące oraz niezwykle smaczne ciasto bez pieczenia. Zdradzi także skuteczne metody wekowania domowego przecieru pomidorowego.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 470
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 470
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 471
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 471
13:10
Nd, 5 maj
Ewa gotuje odcinek: 459
13:10
Nd, 12 maj
Ewa gotuje odcinek: 460